Show i Sommarland

Bø i Sommarland er for mange den ultimate sommerferien. Med en av Europas største vannparker for sine føtter, er det ikke mangel på underholdning og moro, men Bø Sommarland er så mye mye mer. Hver dag hele sommeren er det fullpakket med underholdning og show i parken.

Konserter

Hver sommer byr Bø Sommarland på en rekke konserter med noen av Norges største artister. Her har både Marcus og Martinus, Isac Elliot, Anne Nørdsti og mange andre folkekjære artister stått på scenen de siste årene. Når det kommer til konserter skuffer Bø Sommarland aldri. Hva kan vel være bedre for barn enn å leke seg i en enorm vannpark hele dagen, før dagen avsluttes med konsert med et av deres store idoler. Dager blir bare ikke bedre. I 2017 er det nok en gang klart for konsert med de to unge popidolene Marcus og Martinus. De sto sist på scenen i Bø for 4 år siden. Siden den gang har de tatt Norge med storm og er i dag på vei til å ta igjen det legendariske bandet Aha. Her blir det topp stemning og allsang to ganger i uken hele sommeren gjennom.

Teaterforestillinger

I 2017 er det Erik Mogeno som kontrollerer teaterscene i Bø Sommarland. Den unge magikeren og buktaleren kjent fra Norske talenter på TV2, vil hele sommeren holde to show hver dag. Mogeno har etter suksessen i Norske talenter etablert seg som en av Norges fremste magikere og underholdere. Showet er meget familievennlig og Mogeno er kjent for å la opp til flere av sine yngste gjester ta en aktiv del i showet.

Direktesending på TV2

Det har blitt noe av en tradisjon at TV2 inntar Bø i Sommarland hver Sankthans. I år, som årene før, kommer TV2 med programlederne Davy Wathne og Siri Avlesen-Østli til parken for å feire dagen med hele Norge. Med seg på laget har de en fullpakket buss med artister og underholdning. Det blir show i 4 timer til ende og mer enn to timer med direktesendt TV i beste sendetid. I 2017 har TV2 med seg blant annet Sandra Lyng, Atle Pettersen, Postgirobygget og mange flere. Dette er en dag du må kjøpe billetter til tidlig, for her blir det stinn brakke og et yrende folkeliv.

Postgirobygget er et rockeband fra Trondheim, med sanger og låtskriver Arne Hurlén, bassist og backingvokal Nicolai Hauan, gitarist og backingvokal Nils Petter Time, keyboardist og harmonikaspiller Øyvind Kolset, og på trommer, percussion og som backingvokal finner man Per Sarin Madsen. Postgirobygget har i over 20 år vært et av Norges mest elskede band og de har spilt konserter over hele Norge.

Sandra Lyng fra Mosjøen i Vefsn kommune, har siden sin deltakelse i norske Idol, vokst til en folkekjær artist med fans over hele landet. Hun lanserte i 2017 singelen “I morgen”, som ble værende på VG listen i hele 16 uker. Med seg til Bø har Sandra fullt band og det ryktes at her blir det også gjesteopptreden av en ennå ukjent artist. Med tanke på alle store artister Sandra har samarbeidet med gjennom årene, kan det være at man her har en virkelig godbit i vente.

Atle Pettersen deltok i 2010 på den norske versjonen av programmet The X Factor på TV 2.  Pettersen tok både juryen og Norge med storm. Hans enorme stemmeprakt og velskrevne låter gikk rett hjem i de tusen hjem. Etter X Factor deltakelsen har Atle Pettersen etablert seg som en meget allsidig artist og har stått på både konsert- og teaterscener over hele Norge. Til Bø i Sommarland kommer Pettersen med sitt eget band Scheen. Her blir det et forrykende sceneshow og rock for alle penga.

ad_min

No description. Please update your profile.

Privacy Policy