Om Bø Sommermotell

Bø Sommermotell er den største tilbyderen av overnatting i regionen. Her finner man rimelig overnatting sentralt i Bø, midt i Telemark. Motellet, som utenom sommermånedene brukes som studentboliger, tilbyr 168 rom som alle har mellom to og åtte sengeplasser. Skal du besøke denne flotte regionen er Bø Sommermotell er flott alternativ for hele familien. Moderne rom, flotte uteområder og meget sentral beliggenhet. Bø sommermotell ligger bare 5 km fra Bø sommarland og 15 km fra Telemarkskanalen.

Motellets historie

Bø sommermotell åpnet sine dører første gang i 1994 og besto den gang av beskjedne 65 rom. Gjennom årene har motellet gått gjennom flere stadier av utbygging og i 2009 sto det ferdig med 168 rom, alle nyopppusset etter alle kunstens regler. De første 14 årene var motellet bare åpent på sommerstid, men etter som antall studenter i regionen vokste og studentskipnaden fikk problemer med å innlosjere alle, ble det inngått samarbeid mellom studentene og Bø sommermotell. Siden 2009 har motellet vært hjem til familier og turister i sommermånedene, mens det om høsten og vinteren er hjem til over 500 studenter.

Fasiliteter

Ved Bø sommermotell kan man sjekke inn som par, familie eller vennegjeng. Med rom som tilbyr fra to senger til åtte per rom, kan man lett og rimelig innlosjere hele familien. Alle rom kommer med eget toalett, vask og et lite kjøkken. I tillegg har alle rom egen flatskjerm, trådløst internett og et lite kjøleskap. I hver etasje er det opp til flere felleskjøkken og private dusjer. Alle kjøkken er godt utrustet med flere stekeovner, microbølgeovner, kaffetrakter, oppvaskmaskin og alt man trenger av kopper og kar. I hver etasje vil man også finne 2-3 oppholdsrom som inneholder stor flatskjerm, flere sittegrupper og en rekke bøker og bordspill de besøkende fritt kan benytte seg av.

Aktiv hverdag

Bø ligger i en fantastisk naturskjønn del av Telemark og det er ingen bedre måte å oppleve stedet på enn på sykkel. Bø sommermotell tilbyr derfor også utleie av sykkel til hele familien. For de yngre er det også sykkelseter og henger på tilbud. Hjelm og refleksvester følger med på alle syklene. Ønsker man å holde seg på motellet en dag, er det mer enn nok å henge fingrene i. I kjelleren vil man finne et godt utvalg av vekter, treningssykler, løpemøller med mer. Utendørs finner man et enormt område på nesten 5 mål, hvor både store og små kan kose seg i solen eller spille badminton, tennis eller fotball. Motellet har det meste av utstyr i resepsjonen og mot et lite depositum kan man låne en lang rekke utstyr.

Campingplass

I tillegg til motellet, finner man en egen campingplass på området. Grunnet kommunal lovgivning kan man ikke tilby plass til campingvogner og bobiler, men alle som elsker teltlivet vil finne opp til 50 teltplasser på Bø sommermotell. Alle teltplassene har tilgang til alle fasiliteter på motellet og et eget dusj- og toalettanlegg ligger like ved teltplassen. Her vil man også finne et stort kjøkken med alt av utstyr.

Vask

Alle som overnatter på Bø sommermotell, enten på motellet eller ved campingplassen, har tilgang på et stort felles vaskerom i kjelleren. Her finner man flere vaskemaskiner og tørketromler. Poletter til maskinene kan kjøpes på en egen automat i vaskerommet. Vask av alle rom og fellesarealer gjøres 3 ganger i uken. Ønsker man rommet sitt vasket og stelt hver dag, kan det avtales i resepsjonen. Vask hver dag vil medføre et lite tillegg i prisen.

Parkering

Bø sommermotell har godt med parkeringsplasser, men under sommersesongen kan det være lurt å bestille parkering sammen med rommet. Alle vil få parkering, men ikke nødvendigvis rett utenfor motellet. Når alle rom er fulle kan det bli nødvendig å tilby parkering på et område som ligger 5 minutter gange fra motellet.

ad_min

No description. Please update your profile.

Privacy Policy