Høyt og Lavt Klatrepark

Trives du høyden og liker du å utfordre deg selv? Da er Høyt og lavt klatrepark en attraksjon i Telemark du bare må besøke. Her finner du 119 ulike hinder og 1600 meter med løyper, alt høyt opp i tretoppene. Her får du testet både balanse og nervene. For en aktiv dag utenom det vanlige er dette helt topp.

Sikkerhet

I hinderløyper som dette er det strenge krav til sikkerhet og alle løypene hos Høyt og lavt klatrepark er lagt opp slik at alle skal kunne delta. Løypene delt opp i ulike klasser fra oransje, grønn, mørk grønn, blå, rød og svart. For alle som er over 80 cm i høyde er det den oransje løypen som gjelder, mens alle over 110 cm kan utfolde seg i den grønne og mørkegrønne om de tør. Så snart man strekker seg over 140 cm kan man velge mellom alle løypene hos Høyt og lavt klatrepark. Har man nervene til det kan man også prøve seg ut på den tøffeste løypen, den svarte. Her vil man befinne seg opp til 8 meter over bakken og man må komme seg gjennom mange krevende hinder. Alle som skal delta på en tur hos Høyt og lavt klatrepark, må gå gjennom et obligatorisk sikkerhetskurs. Det holder at man gjennomfører kurset en gang pr. sesong. Så snart kurset er gjennomført vil man få tildelt et bevis man kan vise frem ved neste besøk. I løpet av kurset vil man lære om alle de potensielle farene som er ved å klatre i en løype som dette og man går også gjennom hva man skal gjøre om et uhell skulle oppstå.

Egenerklæring

Det er ikke ofte man må skrive under på en egenerklæring før man kan benytte seg av en attraksjon i Norge. Men det må man hos Høyt og lavt klatrepark. Det sier også litt om hvor skummelt dette kan være. Det er en flott aktivitet, men man må respektere alle sikkerhetskrav og høre nøye etter når man går gjennom opplæring. Egenerklæring kan man lett fylle ut på nett og den vil gjelde for en hel sesong. Bare besøk Høyt og lavt klatrepark sine hjemmesider, så finner du link til skjema der.

Hva må du ha med deg

Før du tar turen til Høyt og lavt klatrepark bør du pakke en god sekk med klær og ekstra skift. Parken har åpent hele sommeren, men som alltid når man skal ut i naturen så må man respektere naturkreftene. Været kan fort snu og da trenger man litt ekstra skift. Husk også ekstra sko. Man må ha ordentlige sko som passer foten godt og ikke har løse skolisser etc. Det siste man ønsker er å sette fast en fot når man dingler 6 meter over bakken.

Bursdag og teamsamling

En tur i Høyt og lavt klatrepark kan være en flott måte å aktivisere barna på når det er tid for bursdagsselskap. Her er det løyper for alle aldre og barna kan selv velge hvor langt de vil strekke seg selv. Likeså tar Høyt og lavt klatrepark i mot større grupper fra firma og utdrikningslag etc. Her er også et eget opplegg for teambuilding og med profesjonelle instruktører kan mange få mye ut av en opplevelse her.

Mat og overnatting

Høyt og lavt klatrepark har egen restaurant som serverer en rekke enkle retter, med et godt utvalg av varme og kalde drikker. For større grupper og bursdager er det muligheter for å bestille mat fra en egen meny. Bare et par gode steinkast unna klatreparken finner man Bø camping, som Høyt og lavt klatrepark har avtale med. Så alle som ønsker en helg i det fri kan bestille både overnatting og klatretur via Høyt og lavt klatrepark sine hjemmesider.

ad_min

No description. Please update your profile.

Privacy Policy